Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Иниеста се появи изненадващо на тренировката на Барса

Иниеста се появи изненадващо на тренировката на Барса
Всички в Барселона днес очакват решението на ръководството относно бъдещето на Ернесто Валверде. Наставникът на “лос кулес” изведе днес тима за първо занимание след загубата от Атлетико Мадрид в четвъртък вечер. Изненадващо на тренировката се появи един от най-обичаните бивши футболисти на “лос кулес” - Андрес Иниеста. Навярно героят на Испания е пристигнал с идеята да повдигне духа на играчите преди предстоящите важни месеци от сезона.
Президентът на “блаугранас” Джосеп Мария Бартомеу очаквано се появи в спортния център. Медиите в Испания смятат, че босът ще разпореди уволнението на Валверде. Преди това обаче на “Камп Ноу” трябва да намерят заместник на треньора. До момента те удариха на камък с опитите си за мигновено привличане на Чави и Роналд Куман. Появиха се публикации и че селекционерът на Белгия Роберто Мартинес е отклонил офертата заради задаващото се Европейско първенство.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички