Манчестър Юн и Арсенал набелязаха бивш играч на Лудогорец

Манчестър Юн и Арсенал набелязаха бивш играч на Лудогорец

Грандовете Манчестър Юнайтед и Арсенал се интересуват от бившия футболист на Лудогорец Кристиан Кабаселе, който в момента е част от Уотфорд, твърди Le10 Sport.

През сезон 2011/12 г. белгиецът игра за българския шампиона като нападател, но след това беше преквалифициран в централен защитник и направи пробив на най-високо ниво, налагайки се като основен футболист на тима от Премиър лийг.

Договорът на Кабаселе е до лятото на 2021 г. и се очаква той да го удължи с нови три сезона. Някои клубове обаче следят ситуацията и могат да отправят оферта за него още сега, като се споменават още имената на Уест Хам и Нюкасъл, които също се нуждаят от подсилване на отбраната.


28-годишния футболист има близо 100 мача за “стършелите” след трансфера си през 2016 г. Той може да се похвали и с две срещи за националния тим на Белгия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти