Валверде се сбогува чрез благодарствено писмо до феновете

Валверде се сбогува чрез благодарствено писмо до феновете

От Барселона публикуваха специално обръщение на вече бившия наставник на тима Ернесто Валверде, в което той благодари на феновете, ръководството, служителите и играчите на каталунците.

Официално: Барселона уволни Валверде, новият треньор е Кике Сетиен
Официално: Барселона уволни Валверде, новият треньор е Кике Сетиен

“Скъпи фенове,

Периодът ми като наставник на Барселона достигна своя край. Бяха много емоционални две години и половина още от самото начало. През това време преживях както много радостни моменти, празнувайки победи и трофеи, така и някои тежки и трудни такива. Но преди всичко искам да подчертая преживяването ми с феновете и тяхната привързаност към мен през този период.

Бих искал да благодаря на президента Джосеп Мария Бартомеу и на Борда на директорите за това, че ми позволиха да водя този отбор, както и за тяхната вяра в мен през цялото време. Също така бих искал да изкажа благодарността си за подкрепата и отношението на всички хора в клуба през двете години и половина и най-вече на тези, които работят в първия състав и около него и с които съм споделил толкова много моменти в тренировъчната база и гостуванията ни. Разбира се, че искам да благодаря и на играчите за цялата работа и за усилията им, които ни позволиха да отпразнуваме заедно четири трофея. Оттук нататък им желая всичкия късмет на света, както и на новия треньор - Кике Сетиен.

По една прегръдка за всички.

Да живее Барса, да живее Каталуния”, се казва в посланието на Валверде.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти