Преиграването между Уотфорд и Транмиър бе отложено

Преиграването между Уотфорд и Транмиър бе отложено

Преиграването от третия кръг за Купата на Англия между Транмиър и Уотфорд, което трябваше да се изиграе тази вечер на "Прентън Парк", бе отложено заради проливен дъжд, вследствие на който теренът е наводнен. Все още не е ясно кога ще бъде пренасрочен двубоя.

До преиграването се стигна, след като преди малко повече от седмица двата отбора направиха зашеметяващо 3:3 на "Викъридж Роуд" и днес трябваше да определят участника в следващата фаза, който ще има за съперник победителя от преиграването между Манчестър Юнайтед и Уулвърхамптън.

Уотфорд изигра великолепно първо полувреме на "Викъридж Роуд" и поведе с 3:0. В 12-ата минута, в първия си мач като титуляр, Деле-Баширу откри резултата. 117 секунди по-късно "стършелите“ удвоиха преднината си след гол на Чалоба. В 34-тата Перейра покачи на 3:0. Конър Дженингс намали в 65-ата минута, въпреки че флагът бе вдигнат за засада. След намесата на ВАР обаче попадението бе признато. Това бе началото на знаменитото завръщане на Транмиър. В 78-ата минута Емауел Монте вкара втори гол за гостите, след като бе най-съобразителен след разбъркване след корнер. Три минути преди края Пол Мулин изравни от дузпа. „Стършелите“ дори трябваше да треперят в края, тъй като останаха с човек по-малко след червения картон на Роберто Перейра. В крайна сметка обаче до нова промяна на резултата не се стигна.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти