ПСВ Айндховен договори защитник на Милан

ПСВ Айндховен договори защитник на Милан

ПСВ Айндховен е постигнал договорка с Милан за защитника Рикардо Родригес, съобщава “Скай Италия”. Нидерландците са готови да приемат условията на “росонерите”, за да си осигурят услугите на левия бек.

Във вторник е имало интензивни разговори между шефовете на Милан, агента на Родригес и представители на ПСВ. Италианците настояват за отдаване под наем за швейцареца, но със задължителна клауза за откупуване на стойност 6 милиона евро след края на сезона. Последните информации са, че “Филипсите” са приели тези условия и сделката е пред финализиране, като остава да се уточнят само последните детайли.

27-годишният Родригес дойде в Милан през 2017 година от Волфсбург за 15 миилона евро. В началото той се наложи като основен играч за тима, но след пристигането на Тео Ернандес през лятото, швейцарецът загуби титулярното си място. През този сезон той е записал едва 5 мача в Серия “А”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички