Боре Кьосев: Не желая да водя борба за власт с човека, израснал пред очите ми

Боре Кьосев: Не желая да водя борба за власт с човека, израснал пред очите ми
Боре Кьосев: Пранди вече няма желание да продължи
Боре Кьосев: Пранди вече няма желание да продължи

Членът на Управителния съвет на Българска федерация по волейбол Борислав Кьосев е категоричен в решението си и няма да се кандидатира за президент на БФВолейбол. Първоначално имаше подобна вероятност, след като стана ясно, че Любо Ганев е излъчен от Инициативния комитет за промени в българския волейбол, който настоява за свалянето на инж. Данчо Лазаров от власт.
Любо Ганев: Тепърва ще обмисляме нещата около Пранди
"Няма да се кандидатирам. Прецених, че е по-правилно да бъда до Любо Ганев, отколкото да водя битка за власт с него", обяви Боре Кьосев пред БЛИЦ.
Борислав Кьосев: България отново ще бъде световна сила (видео)
"Той е израснал пред очите ми. По-млад е, по-амбициозен е, а и вижданията му за управлението на волейбола съвпадат с моите. Навремето бяхме отличен тандем в Италия. Не искам да рушим нещо, градено с години, заради лични амбиции. Смятам, че ще бъда по-полезен, ако продължа да бъда в управата на волейбола ни. Това е спортът, който обичам страшно много, спортът, който ме изгради като личност и ми даде толкова много", коментира oще легендата.

"Поемайки много от оперативната работа в БФВолейбол, смятам, че ще съм по-полезен. В последните дни не сме разговаряли, тъй като Ганев беше първо на олимпийската квалификация в Берлин, а след това и в Швейцария. Ще седнем на масата и ще говорим", добави Кьосев.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти