Ал Ахли се отказва от Соу и взима таран от Рапид

Ал Ахли се отказва от Соу и взима таран от Рапид

Египетският гранд Ал Ахли очевидно е решил да привлече качествен централен нападател през зимата, за което не смята да пести пари. След като ЦСКА-София зае отбранителна позиция за Али Соу и опита да му вдигне цената, а възрастта на Харлем Гнохере  от ФКСБ уплаши египтяните, те са се насочили към тарана на Рапид (Виена) Алиу Баджи, съобщава вестник “Курир”. Представител на клуба от Кайро дори вече е в австрийската столица, където трябва да се уточнят всички детайли по договора.

От Рапид нямат нищо против да се разделят с нападателя, тъй като той си спечели славата на лошо момче. Баджи се появи на снимка в своя профил в Инстаграм с фланелка на Ред Бул Залцбург, което едва не доведе до негов линч от феновете на Рапид. той беше принуден да се извини за лошата си идея, но със сигурност не минава за голям любимец на феновете на Рапид.

Трансферът на Алиу Баджи в Ал Ахли обаче ще означава, че вратата за Али Соу е затворена. Така ЦСКА-София ще се размине с чудесната възможност да продаде голмайстора си за сериозна сума.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти