Милан вади 30 милиона евро за искан от Барселона

Милан вади 30 милиона евро за искан от Барселона

Отборът на Милан е много близо до трансфер на младата звезда на Динамо (Загреб) Дани Олмо, пише хърватският “Спортске новости”.

Според информацията “росонерите” са изпратили оферта на стойност 30 млн. евро за 21-годишния испански национал. От Динамо са склонни да я приемат, като изчакват да разберат дали от антуража на играча са съгласни с трансфера. От изданието допълват, че Олмо и неговите агенти също искат да се стигне до сделка. Въпреки това, президентът на хърватския гранд Мирко Баришич отрече пред Tuttomercatoweb да е получавал официално запитване от Италия за таланта.

Дани Олмо: Радвам се, че слуховете се превърнаха в конкретна оферта от Барселона
Дани Олмо: Радвам се, че слуховете се превърнаха в конкретна оферта от Барселона

Преди няколко седмици атакуващият халф беше смятан за цел на Барселона, като самият футболист потвърди за конкретно запитване на каталунците за него. То обаче е било отхвърлено от Динамо, като изглежда, че интересът на Барса към своя юноша е спаднал.

Междувременно, Джанлука Ди Марцио твърди, че Милан търси на Острова заместник на почти сигурния напускащ Рикардо Родригес. Набелязаните играчи са 17-годишният шотландец Аарън Хики от Хартс и 22-годишният американски национал Антони Робинсън, чийто клубен отбор е Уигън.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти