Иниеста: Треньорски тандем Чави - Иниеста не звучи зле

Иниеста: Треньорски тандем Чави - Иниеста не звучи зле
Героят на Испания Андрес Иниеста прекарва ваканцията си в Барселона преди новия сезон в Япония с неговия отбор Висел Кобе. 35-годишният полузащитник не изключва възможността да се завърне в тима на Барселона като старши треньор. “Треньорски тандем Чави - Иниеста не звучи зле, но за момента не е възможно”, заяви Сан Андрес в интервю за El Partidazo de Cope.

“Не съм казвал, че искам да водя определен отбор, но с напредване на времето се замислям все повече върху идеята да бъда треньор”, довери халфът. “Наистина се чувствам добре, амбициран и вдъхновен. През изминалата година се забавлявах много и мисля, че трябва да вървя година след година. Продължавам да имам желание да тренирам, да играя, мотивацията не ме е напуснала”, призна той.
Иниеста коментира появата си на тренировката на Барселона в понеделник, която се оказа последна за наставника Ернесто Валверде. “Не беше най-добрият ден за това. Не знам дали Валверде вече знаеше, че ще си ходи. Не беше най-добрият ден за посещение, но в крайна сметка се видях с треньора, с бившите съотборници, а за това няма лош момент”, каза още Иниеста.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти