Зидан: Валверде? Ако загубя два мача, ще ме критикуват много

Зидан: Валверде? Ако загубя два мача, ще ме критикуват много
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призова за внимание към утрешния мач със Севиля. “Лос бланкос” подновяват двубоите си в Ла Лига след завоюваната Суперкупа на Испания. “Няма нужда да сменяме чипа, трябва да продължим. Знаем, че съперникът е труден, но искаме да продължим да показваме това, което показваме напоследък”, сподели Зизу на пресконференция днес.

Запитан дали Серхио Рамос и Карим Бензема ще бъдат готови за двубоя с “бяло-червените”, френският специалист отговори загадъчно: “Ще видим… Както винаги, няма да казвам какво ще правим. Всички искаме да сме на разположение. Имахме някои физически проблеми, но ще играем срещу един от най-силните отбори в Ла Лига и трябва да сме подготвени”.
“Не знам дали шпалирът ще ни помогне, или не. Всеки има своите навици и ако ни направят шпалир, ще приемем, разбира се. Те обаче ще дойдат утре с идеята да изиграят силен мач и да вземат трите точки. Ние трябва да се концентрираме”, сподели той.
Запитан за уволнението на Ернесто Валверде, Зидан отговори: “Няма да влизам в тези неща. Съжалявам за него, защото ситуацията не е добра. Уважавам го много, той е много добър треньор. Осъзнаваме какъв товар носим, най-вече в големите клубове. Ако загубя два мача, ще ме критикуват много както преди месец и половина. Аз винаги се стремя да давам 100 процента от себе си”.
На въпрос какъв облик на Барса очаква при новия треньор Кике Сетиен наставникът на “белите” заяви: “Очаквам тим на Барса, който ще се бори за всичко, както винаги. Нищо няма да се промени. Те ще си вършат своята работа, ние нашата”.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички