Още един основен футболист на Локо Пд аут за началото на сезона

Още един основен футболист на Локо Пд аут за началото на сезона

Голяма неприятност сполетя отбора на Локомотив (Пловдив) още в началото на подготовката. Един от основните футболисти на тима - Милош Петрович, се контузи тежко и почти сигурно ще пропусне началото на пролетния дял от първенството. По време на вчерашната тренировка той е скъсал връзки.

Контузията на сърбина е много лоша новина за наставника Бруно Акрапович, тъй като на Петрович се разчиташе да замести напусналия Стивън Езе в центъра на отбраната. Той един от стълбовете в тима на Акрапович, тъй като еднакво добре се справя и като халф-бек, и ката централен защитник, а при необходимост играе и като дефанзивен халф.

Петрович става четвъртият основен футболист от есента, който няма да започне пролетния полусезон. Стивън Езе отказа да поднови своя договор, Ожболт бе продаден на Слован (Братислава), а Георги Илиев прекрати кариерата си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти