Хетафе излезе пети в Примера (видео)

Хетафе излезе пети в Примера (видео)
Отборът на Хетафе разгроми Леганес като гост с 3:0 в двубой от 20-ия кръг на Примера дивисион и излезе на пето място във временното класиране.
Всичко в този мач, наричан "малкото мадридско дерби", се реши още в първия половин час на "Бутарке". Още в 12-ата минута Леанрдо Кабрера откри с глава. В средата на полувремето Алан-Ромео Ниом удвои, след като се разписа с глава след центриране на Марк Кукурея. Крайният резултат оформи Хайме Мата в 33-ата минута след светкавична контраатака, подета от Хорхе Молина, който му подаде топката пред вратата.
Играчите на Леганес, който върви предпоследен с 14 точки и е пред изпадане, така и не показаха воля да обърнат хода на мача  и разочароваха феновете си, които напуснаха трибуните преди последния съдийски сигнал. Леганес завърши мача с човек по-малко, след като в добавеното време Рубен Перес беше изгонен за грубо нарушение.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички