"Вълците" спряха серията на Саутхамптън, въпреки че губеха с 0:2 (видео)

"Вълците" спряха серията на Саутхамптън, въпреки че губеха с 0:2 (видео)

Страхотната серия на Саутхамптън от шест поредни победи във всички турнири приключи, след като "светците" загубиха с 2:3 от Уулвърхамптън на "Сейнт Мери". Тимът на Ралф Хазенхютъл взе преднина от два гола до почивката. Ян Беднарек (15') откри резултата, след като бе най-съобразителен след разбъркване, причинено от центриране от фаул. В 35-ата Шейн Лонг удвои след много хубав удар с глава.

В 52-рата минута нов изстрел с глава на Лонг срещна гредата. Минута след това Уулвърхамптън намали. Траоре се справи добре отдясно и центрира към Нето, който овладя и стреля в далечния ъгъл. В 65-ата минута Раул Хименес изравни от дузпа. Малко след това за втори път гредата спря Саутхамптън след удар на Редмънд. В 76-ата мексиканецът направи пълен обрат, след като бе изведен от Траоре и напредна и завърши хладнокръвно.

Така "вълците" сложиха край на серията си от пет поредни мача без победа.

СТАТИСТИКА ТУК!
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички