Сензацията от остров Реюнион отпадна за Купата на Франция

Сензацията от остров Реюнион отпадна за Купата на Франция

Сензацията за Купата на Франция - Сен Пероас от остров Реюнион, отпадна на 1/16-финалите след драматична загуба от Епинал след продължения.

Клуб от остров в Индийския океан се бори за Купата на Франция
Клуб от остров в Индийския океан се бори за Купата на Франция

Скромният аматьорски тим направи фурор като елиминира втородивизионния Ниор в предишния кръг и за пореден път пропътува близо 10 000 км, за да се изправи срещу Епинал и бе близо да стигне до дузпи след нулево равенство в редовното време. В самия край на продълженията обаче резервата Адел Беркан вкара единствения гол и елиминира тима от остров Реюнион.

Елитните Лил и Ница се класираха за осминафиналите. Лил победи с 2:0 петодивизионния Гонфревил с голове на Лоик Реми и Виктор Осимен, а воденият от Патрик Виейра отбор на Ница се наложи над третодивизионния Ред Стар с 2:1. Други два отбора от Лига 1 - Страсбург и Сент Етиен, също продължават напред. Страсбург разгроми Ангулем с 5:1, а Сент Етиен се наложи трудно над ФК Париж с 3:2.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти