Николай Николов: Ще стане страхотен сблъсък с Хебър

Николай Николов: Ще стане страхотен сблъсък с Хебър
Николай Желязков: Показахме стабилна игра през целия мач
Николай Желязков: Показахме стабилна игра през целия мач

Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще играе на финала за Купата на България, след като победи Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма във втория полуфинал на турнира. Съперник на Нефтохимик на финала ще бъде носителя на трофея Хебър (Пазарджик).
Нефтохимик на финал за Купата на България
"Това е съвременният волейбол. Отборът, който притежава силен начален удар, се справя добре и на блок, защото посрещането на другия отбор е разколебано. Вчера и днес успяхме да изпълняваме доста агресивен сервис. Тактическият, който трябваше да изпълняваме, също свърши своята работа. Спечелихме два гейма на 9 и 10 точки. Бих си пожелал да продължим с тази тенденция и утре", коментира капитанът на Нефтохмик Николай Николов пред Диема спорт.
Хебър е първият финалист в турнира за Купата на България (снимки)
"Хебър е отбор, който е различна класа от отборите, с които играхме вчера и днес. Ще стане страхотен сблъсък. Надявам се да покажем добра игра и да излезем победители".

"Противникът винаги трябва да се уважава, независимо как побеждаваш. Имахме моменти, в които ние давахме крачка назад, но не се отказахме да играем агресивно и затова техните шансове бяха минимални. Искам да поздравя момчетата от Добрич, че не се отказаха до края. Ние показахме постоянство. Имаме моменти, в които играем страхотно и трупаме страхотен аванс, но лесно го губим и трябва да работим сериозно върху това", каза още Николов.
Снимки: Бончук Андонов за БФВ
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти