Гледай на живо

100 години ски спорт в България

Иван Станев: Нефтохимик игра превъзходно на сервис

Иван Станев: Нефтохимик игра превъзходно на сервис
Николай Николов: Ще стане страхотен сблъсък с Хебър
Николай Николов: Ще стане страхотен сблъсък с Хебър

Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще играе на финала за Купата на България, след като победи Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма във втория полуфинал на турнира. Съперник на Нефтохимик на финала ще бъде носителя на трофея Хебър (Пазарджик).
Нефтохимик на финал за Купата на България
"С оглед на сервиса на Нефтохимик, много трудно можехме да победим. Те играха превъзходно на този елемент. Опитахме да им се противопоставим, имахме шансове. Но те заслужиха да играят на финала", каза капитанът на Добруджа Иван Станев пред Диема спорт.
Петър Шопов: Нефтохимик ни обезкуражиха с изключителен сервис и много добър блок
"Казахме си, че трябва да сме спокойни. Не бих казал, че е имало притеснение, по-скоро липсата на опит при нас оказа влияние. Непредсказуем отбор сме. Направихме добър първи полусезон. Работата, която извършихме с Петър Шопов, ще даде добър резултат", добави той.

"На финала се срещат двата най-добри и стойностни отбора. Ако Нефтохимик изпълнява и утре този сервис, на Хебър ще е доста трудно. Но те имат добри и опитни стъстезатели и ще се противопоставят. По-добрият нека да победи", завърши Станев.
Николай Желязков: Показахме стабилна игра през целия мач
Николай Желязков: Показахме стабилна игра през целия мач
Снимки: Бончук Андонов за БФВ
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти