Зидан е сигурен, че първият гол на Севиля е отменен правилно

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че съдията Мартинес Мунуера правилно не е зачел гола на Люк де Йонг през първото полувреме. Нападателят на Севиля се разписа, след като преди това Едер Милитао беше блокиран от Неманя Гудел. “Видях ситуацията при първия техен гол и това е явно блокиране. Има нарушение на Гудел. При втория им гол не отсъдиха ръка. За него (за Мончи) не е ръка, но аз я видях. Затова никога не влизам в ситуациите, случили се на терена. Понякога са в твоя щета, друг път са в твоя полза”, заяви френският специалист.
Мончи: Ако бяха отменили и втория гол на Де Йонг, щях да извадя отбора
Мончи: Ако бяха отменили и втория гол на Де Йонг, щях да извадя отбора
Запитан за думите на Мончи, че щял да извади отбора, ако и второто попадение не било зачетено, Зизу каза: “Не мисля. Съдията направи това, което трябваше. Имаше ръка и не я свири. Аз какво трябва да кажа? Няма да влизам в това. Това е много сложен мач за всички. Резултатът е логичен”. “Това са само три точки, но са важни. През първото полувреме не реагирахме добре, но и това се случва. След почивката успяхме да играем по-добре, вдигнахме нивото”, каза още Зидан.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти