НБА звезда се върна при супермодел (снимки)

НБА звезда се върна при супермодел (снимки)

Кендъл Дженър се върна при бившия си, гръмнаха медиите. Най-скъпият модел в света отново е в обятията на баскетболиста от НБА Бен Симънс. Двамата бяха забелязани заедно в неделя следобед, когато напуснаха сграда в Ню Йорк.

Те заложиха на спортни изцяло черни дрехи, докато държаха главите си наведени надолу, за да попречат на папараците да направят перфектните снимки.



24-годишната риалити звезда и 23-годишният играч на Филаделфия за последно бяха видени заедно в ресторант във Филаделфия в началото на януари. Връзката им изглеждаше сериозна, докато не се разделиха през лятото.

В неделя Кендъл беше сложила качулката си в опит да прикрие лицето си, докато слизаше по стълбите на сградата. Бен беше само на крачка зад супермодела на Vogue.

Те се наслаждаваха на обяд заедно в Bubby's в Трибека. Двойката изглеждаше изключително щастлива по време на обяда, споделят очевидци.

Те също бяха забелязани заедно в новогодишната нощ.

След раздялата с красавицата, Бен Симънс прояви интерес към тв водещата Мая Джама, което събуди ревността на Кендъл. Близки до брюнетката тогава споделиха, че тя е готова на всичко, за да си върне баскетболиста.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти