Домусчиев: Васил Божков не ме е заплашвал (видео)

Кирил Домусчиев с награда за принос към спорта
Кирил Домусчиев с награда за принос към спорта

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че Васил Божков никога не го е заплашвал, както разкри преди време един от собствениците на efbet Цветомир Найденов.
Днес Домусчиев получи награда "Венец на победителя" за принос към спорта. Това се случи по време на "Нощта на шампионите".

83 Нощ на шампионите

"Футболът е най-любимият спорт за всички. Още малко ни остава, още една трибуна и трябва да стане готов стадионът в Разград. Това ще е първият нов стадион в България, който отговаря на всички изисквания на УЕФА", започна Домусчиев.

"Васил Божков го познавам добре и никога не ме е заплашвал. Ако има нещо, което г-н Найденов има да казва, да го каже в прокуратурата. Още преди две години, когато трябваше да има забрани в закона за хазарта, аз бях човекът, който беше против. Не мога на този етап да си сменя мнението, но нека изчакаме да видим", коментира собственикът на "орлите".

83 Нощ на шампионите

"Аз съм радетел на това всеки един клуб да има добри стопани, да има богати хора зад себе си. Държавата не ни е толкова богата, за да губим хората, които искат да дават пари за българския спорт. Не мисля, че ще се отрази негативно на футбола, тъй като в момента са повече приказки. Това е много сериозен анализ, а и трябва да видим какво ще стане от цялата тази история", анализира той.

"Съмнявам се, че това са конкретни действия срещу Левски. Това е любимият отбор на народа, както казват много политици. Съмнявам се да има действия, които са насочени срещу Левски", добави още силният човек в Лудогорец.

"Аз мисля, че хазартът дава доста пари за спорта", завърши Домусчиев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти