Гледай на живо

Очаквайте: Националите по футбол потеглят за Азербайджан за старта на новия турнир FIFA Series

Степан Хиндлиян: Нито един след Батков не беше и не е собственик на Левски, защото обича клуба

Степан Хиндлиян:  Нито един след Батков не беше и не е собственик на Левски, защото обича клуба
Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян сподели пред БНР своята гледна точка относно предложението за промени в Закона за хазарта, които може да се отразят доста негативно на собственика на “сините” Васил Божков. Той обаче подчерта, че няма да иска оттегляне на този проектозакон, защото той е привърженик на Левски, а не на Националната лотария.

"Най-накрая Божков се срещна с нас. Ние го търсихме за среща много време, докато нямаше проблеми с Националната лотария, но такава среща не се осъществяваше. След срещата следват интерпретациите - дали само ни е информирал, дали търси помощ, всеки го тълкува сам за себе си. Неговите думи към нас бяха: "Мислете какво правим". Аз не съм привърженик на Националната лотария. Аз съм привърженик на Левски. Хората, с които съм заобиколен имаме кауза и изповядваме тази ценност. Това са хората в най-голямата фенска организация на Левски. Вече официално поискахме среща с Борисов. Сега пак има и злорадстване от човечета, че нашият клуб пак е изправен пред тежки времена. Искаме да видим гледната точка на държавата. Няма да искаме да бъде оттеглен проектозакона за хазарта. Аз не съм лобист на Националната лотария. Искам да попитам Борисов, ако това се случи, какво ще предприеме държавата и какви са плановете на държавата за футболен клуб Левски. Защото акциите на клуба се прехвърлят от собственик на собственик. Собствениците се назначават. Нито един след Батков не беше и не е собственик на Левски, защото обича клуба. Изключително непочтено е, че излезе видео от срещата ни с Божков. Бойко Борисов да реши дали иска да ни приеме. Ние сме разумни хора. Ръководим се от принципи, завещани от дедите ни и от нашия патрон, от патрона на нашия любим клуб".


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти