Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Астън Вила също посяга към Жиру

Астън Вила също посяга към Жиру

Астън Вила ще опита да привлече Оливие Жиру в състава си до края на зимния трансферен прозорец, твърди френското издание "Le 10 Sport". Бирмингамци спешно търсят заместник на Уесли, който е със скъсани кръстни връзки и е аут до края на сезона. Те са се насочили към Жиру, тъй като вярват, че опитният французин бързо ще се впише в състава им.

33-годишният таран не влиза в плановете на мениджъра на Челси Франк Лампард, който рядко му дава шанс за изява от началото на сезона. Досега се смяташе, че фаворит за подписа на французина е Интер, но изглежда "нерадзурите" ще имат конкуренция от страна на "виланите".


Не е ясно каква е предпочитаната дестинация от самия Жиру. Единственото сигурно е, че той иска да напусне "Стамфорд Бридж" до края на януари, за да играе редовно и така да се надява да получи повиквателна за Евро 2020 през лятото.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти