Гледай на живо

Септември (София) (U16) - ЦСКА-София (U16) 2:0

Заха е съгласен, че струва 94 млн. евро и няма да притиска ръководството

Заха е съгласен, че струва 94 млн. евро и няма да притиска ръководството

Голямата звезда на Кристъл Палас Уилфред Заха е дал съгласието си да не напуска клуба и през този трансферен прозорец, съобщава Daily Mail. Наскоро офанзивният футболист нае нов агент в лицето на Пини Захави с надеждата той да му намери друг клуб, но сега се е примирил с решението на ръководството, че няма как да бъде продаден за под 94 млн. евро. Самият Заха смята, че това е реалната му цена и няма да притиска “орлите” в оставащите дни до затварянето на пазара.

През миналото лято 27-годишният национал на Кот д’Ивоар се разсърди, след като Кристъл Палас не го пусна в Евертън. Заха е юноша на лондонския тим и преди години прекара неуспешен период в Манчестър Юнайтед.

Според Sky Sports преди около седмица новият му агент го е бил предложил на Челси и Байерн (Мюнхен), но и двата клуба не са били склонни да извадят въпросните 94 млн. евро.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти