Ман Юнайтед се съгласи да вдигне офертата за Фернандеш, сделката пак изглежда близо

Ман Юнайтед се съгласи да вдигне офертата за Фернандеш, сделката пак изглежда близо

След като в последните дни трансферът на Бруно Фернандеш бе стигнал до задънена улица, днес сделката между Манчестър Юнайтед и Спортинг Лисабон отново изглежда близо. Последните информации са, че "червените дяволи" са постигнали пробив, след като са се съгласили да вдигнат офертата си за халфа. Според "Мирър" първото предложение на Юнайтед е било в размер на 40 милиона паунда (б.ред. според други информации е било за 42.5 млн.), но то е било отхвърлено от Спортинг. Сега обаче клубът от "Олд Трафорд" предлага 47 милиона, които могат да достигнат до 55 милиона паунда с бонусите.

Желанието на португалския клуб е да получи 60 милиона лири, но английските медии твърдят, че Спортинг и Манчестър Юнайтед все пак ще се разберат за 55 милиона. От "Олд Трафорд" са се съгласили да вдигнат офертата след информациите, че водещият реализатор на тима Маркъс Рашфрод може да пропусне три месеца. Макар че не е нападател, Фернандеш във втори пореден сезон вкарва изключително много голове. От началото на кампанията той има 15 отбелязани попадения и 13 асистенции в 27 мача за Спортинг във всички турнири.

Очаква се трансферът да бъде финализиран до края на седмицата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти