Сарагоса изхвърли Майорка, Осасуна се измъкна след продължения за Купата на Испания

Сарагоса изхвърли Майорка, Осасуна се измъкна след продължения за Купата на Испания

Сарагоса стана първият отбор, класирал се на 1/8-финал в турнира за Купата на Испания. Тази вечер втородивизионният тим елиминира елитния Майорка с убедителна победа с 3:1 в своя полза.

Всички голове в мача паднаха през второто полувреме. Домакините поведоха с 3:0 след точни изстрели на Алекс Бланко в 48-ата, Хавиер Пуадо в 54-ата и Мигел Линарес в 75-ата минута. Почетното попадение за гостите реализира Алекс Фебас в 85-ата минута.

На крачка от отпадане бе и друг елитен тим Осасуна. Възпитаниците на Ягоба Арасате губеха с два гола от третодивизионния Рекреативо, но успяха да направят обрат и да продължат напред след продължения.

Рекреативо поведе с 2:0 през първото полувреме след гол на Хорхе Морсийо в 13-ата и автогол на Факундо Ронкаля в 45-ата минута. През втората част Осасуна изравни с попадения на Дарко Брашанац в 76-ата и Есекиел Авийя в 83-ата минута. В продълженията гостиет стигнаха и до успеха след точен изстрел на Иниго Перес в 111-ата минута.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти