Гледай на живо

Септември (София) (U16) - ЦСКА-София (U16)

Обрат в последната минута зарадва Астън Вила, Василев отново игра (видео)

Обрат в последната минута зарадва Астън Вила, Василев отново игра (видео)

Астън Вила постигна изстрадана, но много важна победа в битката за оцеляване в Премиър лийг. Бирмингамци се наложиха с 2:1 над прекия си конкурент Уотфорд. Успехът на домакините на “Вила Парк” дойде драматично след обрат и гол в последната минута на добавеното време. Гостите поведоха чрез Трой Дийни в 38-ата минута, но Дъглас Луис в 68-ата минута изравни, а Езри Конса Нгойо бе големият герой, вкарвайки победния гол в 95-ата минута.

Американецът с български корени Индиана Василев във втори пореден мач записа минути в първенството за бирмингамци, като се появи като смяна в 77-ата минута на мястото на Махмуд Хасан-Трезеге.

Уотфорд пръв откри резултата в 38-ата минута. Тогава Жерар Делофеу получи на скорост в наказателното поле и центрира към Трой Дийни, който с глава порази вратата за 0:1.

В 68-ата минута обаче домакините изравниха. Силен изстрел на Мат Таргет бе спасен от вратаря, но при добавката Дъглас Луис вкара за 1:1.

В 5-ата минута на добавеното време Астън Вила хвърли всичко в предни позиции. Вратарят Хосе Рейна прати дълъг пас в наказателното поле на съперника, където Тайрън Мингс свли топката към Конса, който с мощен удар я прати в мрежата за крайното 2:1.

С този успех бирмингамци се измъкнаха от опасната зона и вече са на 17-ата позиция в таблицата с 25 точки. В същото време Уотфорд падна до 19-ото място с 23 точки в актива си.


СТАТИСТИКА ОТ МАЧА


КЛАСИРАНЕ


ГОЛМАЙСТОРИ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти