Бойко Борисов се среща с феновете на Левски

Бойко Борисов се среща с феновете на Левски
Степан Хиндлиян: Ние сме привърженици на Футболен клуб Левски, а не сме лобисти на лотарията
Степан Хиндлиян: Ние сме привърженици на Футболен клуб Левски, а не сме лобисти на лотарията

Премиерът на България Бойко Борисов ще се срещне с феновете на Левски този петък, научи Sportal.bg. Както е известно, в началото на седмицата Националният клуб на привържениците на Левски пожела да се види с министър-председателя на България, след като имаше среща с Васил Божков.
Феновете на Левски искат среща с Бойко Борисов
Повод за искането на феновете е, че са сериозно притеснени след срещата с Васил Божков, на която той обяви, че клубът ще фалира, ако му бъде фалиран бизнеса с "Национална лотария". Самият бизнесмен приветства привържениците да искат среща Борисов.
Ексклузивно: Ето какво каза Васил Божков пред феновете на Левски (видео)
Sportal.bg научи, че такава среща ще се състои в петък, като главен инициатор за нея бил министърът на спорта Красен Кралев, който искал възможно най-бързо двете страни да се срещнат и да говорят, за да не се създава излишно напрежение. Председателят на НКП Степан Хиндлиян ще води делегацията на "сините" фенове при Борисов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти