Павел Колев: Нямам притеснения за бъдещето на Левски, работим по стратегията, която сме начертали (видео)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че няма сериозни притеснения за бъдещето на 26-кратните шампиони на България. Шефът на "сините" говори след края на втората среща между привържениците на Левски и Васил Божков.

33 Среща на феновете с ръководството на Левски

"Аз не съм тук да коментирам какво се е случило в залата, Идеята беше да се запознаят фенове с перспективите за развитието на клуба. Събрахме се, за да изкажат своето мнение по въпроса. Предполагам, че най-съществените неща ще се дискутират на срещата между феновете и Бойко Борисов. Беше поискано да информирам тръст "Синя България" относно финансовото състояние не Левски. Те ще бъдат медиатор, за да може всички фенове да знаят какво е състоянието на клуба в момента", започна Колев.

"Към днешна дата Левски има нужда от санитарен минимум от милион и половина на месец. Това е, aко не се покриват стари задължения, ако не се покриват вноските към НАП. В краткосрочен план нямам притеснения за бъдещето на Левски. В момента работим по стратегията, която сме начертали. Ако има промени, ще трябва да изградим и нов план. За момента няма поводи за притеснение", добави още той.

33 Среща на феновете с ръководството на Левски

"Аз мисля, че левскарската общност е разединена на някои теми, но когато става дума за доброто на клуба, там няма никакви противоречия. Всички се вълнуват за състоянието на Левски и всички са единодушни в позицията си по тази тема", коментира шефът на "сините".

"Част от стратегията за развитието на Левски включва построяването на нов стадион. Клуб, който иска да се развива, няма как да не разполага с модерен стадион, който да му носи приходи и да е максимално удобен за феновете. Липсата на модерни стадиона в България е голям минус за българските клубове в европейски план. Преговорите за момента са замразени поради неяснотата.

Не мисля, че ще се отрази на футболистите. Това са професионалисти. Те са запознати, но ние сме ги информирали, че нямат от какво да се притесняват. Най-важното е да са готови за първия двубой от втората фаза на сезона. Селекцията приключи и оттук нататък се концентрираме върху делата на терена", завърши Павел Колев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти