Солскяер посочи причината за проваления трансфер на Холанд в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри, че причината Ерлинг Холанд да не премине в отбора е била загубата на контрол върху ситеацията от страна на “червените дяволи”. Те бяха смятани за фаворит да привлекат нападателя, но в крайна сметка той облече екипа на Борусия (Дортмунд), където дебютира с хеттрик като резерва.
Холанд с приемлива откупна клауза в Дортмунд
Холанд с приемлива откупна клауза в Дортмунд

“Важно е да бъдем разумни. Има и други неща, които да се вземат предвид при подписването с играчи. Тях трябва да държиш под контрол. Не можеш да позволяваш на агентите да поемат контрола, като им даваш откупни клаузи и подобни неща. Те се опитват да ги уредят, но за мен най-важното е да имам контрола”, заяви Солскяер.

В предишни свои изказвания обаче агентът на младия голмайстор Мино Райола отрече да е бил причината за неуспеха в преговорите между двете страни. Според него играчът просто е предпочел Дортмунд пред Юнайтед.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти