Официално: Интер привлече Моузес

Официално: Интер привлече Моузес

Отборът на Интер официално обяви, че е привлякъл под наем до края на сезона крилото на Челси Виктор Моузес, който ще носи екипа с номер 11. В сделката е включена и опция за неговото откупуване.

През последната една година Моузес беше преотстъпен на Фенербахче, където изигра 23 мача с 5 гола и 2 асистенции във всички турнири. Това ще е второ сътрудничество между играча и наставника на Интер Антонио Конте, който ръководеше Челси между 2016 и 2018 година. До трансфера се стигна след провалената сделка по привличането на Леонардо Спинацола от Рома. Така 29-годишният футболист ще стане четвъртият нигериец, обличал екипа на “нерадзурите”, след Нванкво Кану, Тарибо Уест и Обафеми Мартинс.

“За мен е чест да бъда тук и да бъда играч на Интер. Бих искал са благодаря на всички за посрещането, нямам търпение всичко да започне. Много съм щастлив от възможността отново да работя с Конте. Говорих с него, като той вече ми разясни проекта на клуба. Искам да бъда част от него и съм радостен, че съм тук. Ще давам всичко от себе си, като искам да помогна на отбора. Тук има много класа. Искам да направя моя принос на терена и да съм доволен от себе си. Това е най-важното нещо”, заяви Моузес пред клубната телевизия.

Моузес подписа с Интер
Моузес подписа с Интер

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти