Дилиън Уайт: Няма да се вържа, че Фюри иска да се бие с мен

Дилиън Уайт: Няма да се вържа, че Фюри иска да се бие с мен

Дилиън Уайт не вярва, че Тайсън Фюри ще се бие с него, въпреки последните му коментари. Циганския крал, който в миналото е бил критичен към уменията на Уайт, обяви, че му остават три битки преди да сложи край на кариерата си и назова името на Дилиън наред с тези на Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа като неговите бъдещи опоненти. Според Уайт обаче Фюри само го използва, за да предизвика интерес към реванша с Уайлдър на 22 февруари.

"Ще видим. Фюри и преди е казвал, че ще се бие с мен. Той каза: "Ще се бия с Дилиън през май, ако е за сребърния колан на WBC. WBC санкционира мача и го насрочи, но той се оттегли от двубоя. Фюри е много добър в това да манипулива обществеността и да казва правилните неща, за да предивика интереса на публиката. Той винаги го е правил и продължава да го прави.

Разбира се, това е нещо, което той би казал, за да предизвика интерес към реванша с Уайлдър. Той може и да е добро момче, но говори много глупости и аз няма да му се вържа. Нека видим какво ще се случи", заяви Уайт, цитиран от "Сън".

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти