Ханзи Флик: Одриосола може да дебютира още срещу Шалке 04

Ханзи Флик: Одриосола може да дебютира още срещу Шалке 04

Новото попълнение на Байерн Мюнхен Алваро Одриосола може да дебютира срещу Шалке 04 в Бундеслигата в събота, само четири дни след присъединяването си от Реал Мадрид, заяви треньорът на баварците Ханзи Флик.

"Досега той остави наистина добро впечатление. Алваро е добра опция, опитен защитник, много гъвкав и прави отлични пробиви. Искам да оставя решението си за мястото му сред титулярите срещу Шалке 04 отворено до последния момент.

Ще реша в кратък срок. С Одриосола сега имаме допълнителна алтернатива, която ни дава повече гъвкавост. Всичко беше за това да имам опции. Чрез този трансфер имаме тези опции. Знаем, че докато трансферният прозорец е отворен, може да се случат много неща. Ще трябва да изчакаме и да видим", заяви Ханзи Флик.

Байерн загуби част от доминиращия си през този сезон в Бундеслигата, след като спечели седем последователни титли в лигата. В момента баварците са на второ място, четири точки зад лидера РБ Лайпциг.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички