Интер и Тотнъм постигнаха пълно съгласие по трансфера на Ериксен

Интер и Тотнъм постигнаха пълно съгласие по трансфера на Ериксен

Една от най-големите трансферни саги за тази зима е близо до своя край. Авторитетният италиански журналист Джанлука Ди Марцио съобщи, че Тотнъм и Интер са се разбрали за сумата по трансфера на Кристиан Ериксен, чийто договор с лондончани изтича през лятото.

Интер и Тотнъм се разбраха за Ериксен, датчанинът е чакан в Милано в понеделник
Интер и Тотнъм се разбраха за Ериксен, датчанинът е чакан в Милано в понеделник

Според него тя ще достигне 20 млн. евро, като именно за тези пари претендираха “шпорите” през целия период на преговори между двата клуба. “Нерадзурите” пък постепенно вдигаха своите оферти и така в крайна сметка са покрили изискванията на своите колеги. Все още обаче не е известно дали ще бъдат включени и бонуси към сделката. Самият играч пък ще пристигне в Милано за медицински прегледи през следващата седмица.

Съставът на Тотнъм за неделния мач със Саутхамптън от Купата на ФА все още не е обявен, така че не е ясно дали Ериксен вече е изиграл последния си двубой за клуба, към който се присъедини през лятото на 2013 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти