Челси и Уест Хам се отказаха от Чалов

Челси и Уест Хам се отказаха от Чалов

Нападателят на ЦСКА (Москва) Фьодор Чалов почти сигурно ще остане в тима поне до края на сезона. Руският национал от доста време е свързван с трансфер в Англия, а най-сериозен интерес към него проявяват Челси и Уест Хам. И двата лондонски клуба обаче на този етап са се отказали от намерението да привлекат 21-годишния футболист.

От ЦСКА са поискали 30 млн. евро за Чалов, но нито Челси, нито Уест Хам са склонни да платят тази сума. В същото време пък “армейците” не искат да преотстъпват талантливия стрелец.

Чалов е юноша на ЦСКА и дебютира за първия отбор през 2016 година. Договорът му с клуба е до 2022 година. През миналия сезон той стана голмайстор на руската Премиер лига, а през настоящия има 5 попадения.

Междувременно, мениджърът на Челси Франк Лампард потвърди, че има нужда от още един офанзивен играч и доказателство са последните мачове, в които отборът му създаде голям брой голови положения, но реализира много малка част от тях.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти