Арсенал стартира офанзива за Льомар

Арсенал стартира офанзива за Льомар
Бащата на Кавани намекна за трансфер в Атлетико
Бащата на Кавани намекна за трансфер в Атлетико

Првиличането на Тома Льомар от Монако се оказа провал за Атлетико Мадрид и от известно време клубът се опитва да се отърве от френския национал. Към днешна дата най-голямо желание да вземе техничния халф изявява Арсенал. Според RMC “топчиите” вече водят преговори за Льомар, но те са в съвсем начална фаза и не е ясно дали ще се стигне до сделка.

Микел Артета харесва французина, а в същото време Атлетико има нужда от свежи пари, с които да финансира покупката на нов нападател. Именно това е големият проблем за тима на Диего Симеоне от началото на сезона. “Дюшекчиите” смятаха, че ще се разберат с Пари Сен Жермен за Единсон Кавани, но това не стана, въпреки желанието на самия футболист да премине в Атлетико. Друг вариант за “рохибланкос” беше Александре Лаказет. Настоящите преговори за Льомар обаче не засягат неговия сънародник, който по-скоро ще остане в Арсенал.

Льомар е склонен да премине в тима от Северен Лондон, но изчаква първо клубовете да се споразумеят. Французинът няма нито един гол през сезона и се разписа общо 3 пъти в 64 мача за Атлетико.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти