Втора победа за Загорец в зимните контроли

Втора победа за Загорец в зимните контроли

Загорец (Нова Загора) се наложи с 2:0 над Карнобат в контролна среща. Това е втора победа във втората зимна проверка за новозагорци и радващото за старши треньора Мирослав Миндев е, че отново е без допуснат гол.

Въпреки тежките натоварвания през изминалата седмица, тимът на Загорец притежаваше инициативата. Централният защитник Кристиян Славов откри резултата в 26-ата минута след статично положение.
След гола новозагорци продължиха да атакуват. Денислав Атанасов пропусна една ситуация, като вместо да стреля, реши да не проявява егоизъм и потърси комбинация, но защитниците я пресякоха. Марио Йовев, другото ново попълнение от Хасково, на два пъти не беше точен. През втората част Георги Йорданов тръгна да копва топката над вратаря, но Борислав Тотев улови. В 76-ата минута падна и второто попадение, дело на крилото Венцислав Иванов, който дойде през зимата от Розова долина (Казанлък).

Загорец е на 3-о място в есенното класиране на Югоизточната Трета лига с 40 точки, на 1 от лидера Созопол и с равни показатели с Марица (Пловдив).

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти