И Страсбург наказа трагичната защита на Монако (видео)

И Страсбург наказа трагичната защита на Монако (видео)

Монако продължава с неубедителните си изяви в Лига 1. Отборът от Княжеството загуби с 1:3 у дома от Страсбург и остана в долната половина на таблицата. След като получи 7 гола в два мача от Пари Сен Жермен, днес съставът на Роберт Морено отново допусна много слабости в дефанзивен план и това доведе до осмо поражение през сезона.

Показателен е и фактът, че с инкасираните 36 попадения във вратата си Монако има най-слабата защита във френския елит.
Людовик Ажорк откри в полза на Страсбург в 41-ата минута. Голямата заслуга за гола обаче беше на Люсиен Зохи, който проби по десния фланг и сложи топката на крака на съотборника си.

В средата на второто полувреме Ибрахима Сисоко подаде на Адриен Томасон и той преодоля Бенжамен Лекомт. В 74-ата минута Монако окончателно се предаде, след като Стефан Митрович с глава направи резултата 0:3. 

Домакините намериха сили само за почетно попадение, дело на Стеван Йоветич в 86-ата минута. Черногорецът се разписа след пас на Уисам Бен Йедер.

Победата изкачи Страсбург на седмо място в класирането с 30 точки. Монегаските са 12-и с точка по-малко.

ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти