Трета поредна победа за Монпелие

Трета поредна победа за Монпелие

Монпелие още веднъж показа, че се намира в отлична форма и записа трети пореден успех в Лига 1. Срещу гостуващия Дижон тимът на Мишел дер Закариан спечели с 3:1 и се утвърди на 4-ото място в класирането с 33 точки - една повече от Нант.

Домакините изковаха победата през второто полувреме, а голяма роля за крайния резултат изигра и червеният картон на Мунир Шуяр от Дижон в 54-ата минута. Само две минути по-късно Флоран Моле откри за Монпелие, а в 63-ата минута точен беше и Анди Делор. Макар и в намален състав, Дижон стигна до почетен гол, отбеляан от Мама Самба Балде (76').
Амиен остана в опасната зона след загуба с 1:2 от Брест. Попаденията за домакините вкараха Аалександре Менди и Ървин Кардона, а Серу Гираси се разписа от дузпа за Амиен.

Метц постигна втора поредна победа и е в серия от 4 мача без загуба, след като спечели с 1:0 визитата си на Реймс. Успеха донесе Хабиб Диало още в 3-ата минута. Сент Ериен пък сложи край на негативната поредица с победа с 2:1 у дома срещу Ним. Уахби Хазри заби двата гола за "зелените", а Зинедин Ферхат отбеляза за Ним, който е предпоследен в подреждането.

ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти