Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Вратар спаси Фиорентина от загуба (видео)

Вратар спаси Фиорентина от загуба (видео)

Вратарят на Фиорентина Бартломей Драговски спаси тима си от загуба срещу последния в класирането преди този мач Дженоа. Той отрази дузпа, изпълнена от Кришито в 15-ата минута, а през втората част направи серия от отлични спасявания. Срещата на "Артемио Франки" завърши 0:0, като сложи край на победната серия на "виолетовите" от три поредни успеха за първенство и за Купата.

Отборът на Джузепе Якини имаше предимство през първата част и имаше повече положения, но се оказа губещ на почивката. Удар с глава на Миленкович разтресе гредата. Кутроне не успя да завърши точно контраатака, а Киеза на два пъти също не намери целта. Първия път, в който Дженоа опита атака, Пецела събори Фавили в наказателното поле и се стигна до дузпа. Кришито обаче не успя да преодолее Драговски.

След почивката Фиорентина продължи да владее по-често топката, но не създаваше голови ситуации. Барека и Миленкович пробваха удари от дистанция, а Кутроне стреля неточно от воле след прекрасна атака на домакините. Първата реална опасност бе в 71-ата минута, когато Перен се намеси отлично след удар на влезлия като резерва Ейсерик. Малко по-късно вратарят отново бе на мястото си, като спря Киеза.

Тогава дойде моментът на Драговски. Полският страж направи две поредни великолепни спасявания, като при второто изби удар с глава на Бираски. По-късно Драговски се справи и със ситуация, в която Панимонти бе изведен сам срещу него. Вратарят излезе рано, скъси ъгъла и отрази удара.

ФИОРЕНТИНА - ДЖЕНОА 0:0

СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти