Лампард: Трябва ни трансфер, който да отговори на спешните ни нужди

Лампард: Трябва ни трансфер, който да отговори на спешните ни нужди

На Челси му е нужен трансфер, който да отговори на спешните нужди на отбора, заяви мениджърът Франк Лампард. Той добави, че битката за класиране в топ 4 по друг начин ще бъде много, много трудна за лондончаните.

"В момента няма преговори, за които мога да говоря. Бяхме наказани през лятото и си понесохме последствията. Загубихме един от най-добрите футболисти в клубната история и може би един от най-ефективните и влиятелни, ако погледнем какво направи той за нас. Това вече се случи и ние не можем да го променим.

 

Моята работа е на тренировъчното игрище, което е единственото място, на което можем да правим нашите футболисти по-добри. От друга страна имаме клуба, който може да привлича футболисти.

Миналото лято направихме крачка назад и сме длъжни да гоним място в челната четворка. Аз лично съм сигурен, че трябва да подобрим състава ни, за да постигнем това или нещо повече. За мен няма съмнение. Не давам аз парите, но трябва да бъда честен. Нужен ни е трансфер, който да отговори на най-спешните ни нужди", заяви твърдо Лампард.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти