Мъките на Селта продължават

Отборът на Селта продължава да се представя неубедително и да не печели мачовете си. Днес тимът на Оскар Гарсия направи 0:0 у дома срещу Ейбар в среща от 21-вия кръг на Ла Лига. Яго Аспас и компания и не направиха достатъчно, за да вземат трите точки и остават в зоната на изпадащите. Тимът от Виго има само три победи от 21 мача, като последният успех датира от месец ноември.

“Небесносините” владееха топката, но трудно създаваха голови ситуации. Най-добрата възможност за първата част се появи в 38-ата минута, когато в рамките на няколко секунди галиският тим пропусна на два пъти. Първо, Марко Дмитрович се справи с удар на Санти Мина, а при добавката Педро Бигас изби топката, когато публиката на “Балаидос” вече виждаше попадение.
В 64-ата минута Дмитрович спаси брилянтно след фалцов изстрел на Яго Аспас. В 81-вата левият защитник на домакините Лукас Оласа нацели страничната греда след хубав пряк свободен удар. В 89-ата Аспас се измъкна при съмнително положение за засада, запази топката в наказателното поле и подаде към границата за Рафиня, ала неговият удар не беше прецизен.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти