Шалке подготвя нова неприятна изненада за Нюбел

Шалке подготвя нова неприятна изненада за Нюбел
Нова лекция и Байерн вече надушва първото място (видео)
Нова лекция и Байерн вече надушва първото място (видео)

След като остана без капитанската лента, вратарят на Шалке 04 Александер Нюбел е заплашен и от сядане на пейката до края на сезона. Той ядоса ръководството на клуба, след като отказа да подпише нов договор и се разбра с Байерн (Мюнхен), към който ще се присъедини през лятото със свободен трансфер.

Сега наставникът Дейвид Вагнер обясни, че титулярното място на Нюбел изобщо не е гарантирано. Досега той изтърпяваше наказание от 4 мача заради червен картон, но вече може да сложи отново ръкавиците. Треньорът обаче не изключва да продължи да гласува доверие на новия страж Маркус Шуберт, който пази в тези четири двубоя.

Вчера Шуберт направи няколко много добри спасявания срещу Байерн (Мюнхен), но допусна вина за два от головете при загубата с 0:5. “През идните дни ще обмислим кой да бъде на вратата - заяви Вагнер. - Шуби демонстрира отлични намеси, но пък и сгреши при две от попаденията. Няма как да се преструваме, че това не е така. Подобно на останалите от отбора и Маркус е имал по-добри изяви.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти