Шарапова за Коби Брайънт: Вечно ще съм ти благодарна

Шарапова за Коби Брайънт: Вечно ще съм ти благодарна

Звезди на WTA от целия свят отдадоха почит на легендарния баскетболист Коби Брайънт, който загина в катастрофа с хеликоптер заедно със своята 13-годишна дъщеря Джиана.

“Най-дълбоките ни съчувствия към семейството, близките и приятелите на Коби Брайънт и дъщеря му Джиана, както и към Лос Анджелис Лейкърс и неговите фенове. Коби беше невероятен човек, чиято подкрепа и признателност за женския спорт и спортистите ще липсва”, написаха от WTA.

Мария Шарапова публикува снимка на баскетболиста и дъщеричката му и написа: “Коби и Джиджи. Трудно е да се асимилира. Никога няма да забравя твоето великодушие и времето, което ми отдели в някои от най-трудните ми моменти. Вечно ще съм ти благодарна. Сърцето ми е с теб и твоето хубаво семейство.”

Към нея се присъедини и Симона Халеп. “Вечна ти памет, Коби и на всички онези, които загубиха своя живот днес. Вашата загуба поставя всичко в перспектива. Благодаря ти, че вдъхнови толкова много от нас да следват мечтите си”, написа третата в световната ранглиста румънка.

Това е такава трагерия. Толкова опустошително. Това не може да бъде реалният живот ... Вечна ти памет”, добави Южени Бушар.

Наоми Осака, Гарбине Мугуруса, Петра Квитова, Забине Лисицки, Каролина Плишкова, Били Джейн Кинг, Слоун Стивънс, Карла Суарес Новара, Кого Гоф, Роберта Винчи, Елина Свитолина, Кончита Мартинес и много други също отдадоха почин и изказаха своите съболезнования на семейството на Коби и написаха какво голямо вдъхновение е бил баскетболистът за тях.

Знакови места в САЩ бяха оцветени в жълто и лилаво - цветовете на отбора на Коби - Лос Анджелис Лейкърс.

View this post on Instagram

-from Naomi. always with love.

A post shared by (@naomiosaka) on Jan 26, 2020 at 9:41pm PST

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти