Павел Колев: Феновете не биха се справили с управлението на Левски

Павел Колев: Феновете не биха се справили с управлението на Левски

Вариант, в който Левски се финансира и управлява от феновете, в момента е почти невъзможен. Това заяви изпълнителният директор на сините Павел Колев пред "Дневник".

В петък привърженици на Левски бяха при министър-председателя Бойко Борисов. На срещата премиерът заяви, че е най-добре запалянковците да вземат акциите и управлението на клуба. След нея феновете бяха разединени във вижданията си за пътя към бъдещето.

Наскоро Васил Божков, който стои зад собствеността на Левски, директно заяви, че ако се приемат предложените промени в Закона за хазарта, той няма да има пари да издържа Левски.

"Според мен при този вариант клубът няма да може да функционира или поне няма да може да функционира на това ниво, на което се изисква за един професионален футболен клуб, за да може да се бори за по-челно класиране, участие в европейските клубните турнири и спечелване на отличие, което всъщност е заложено в генома на Левски. От Левски се очаква да се бори за челните места, което в момента, както е поставена футболната бизнес среда, ако няма постоянно и стабилно финансиране, няма как да стане", каза Павел Колев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти