Васил Божков е в неизвестност, Интерпол ще го издирва? Той отрича

Васил Божков е в неизвестност, Интерпол ще го издирва? Той отрича
Специализираната прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков
Специализираната прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков
Благодетелят на Левски Васил Божков е напуснал страната и ще бъде пуснат за издирване от Международната организация на криминалната полиция - Интерпол, съобщиха няколко медии по-рано днес. Както е известно, тази сутрин Специализираната прокуратура и МВР влязоха в офисите на бизнесмена на ул. "Московска". В момента се проверяват и други адреси в това число и офисите на "Национална лотария" в столицата. Според информациите акция се провежда и в Комисията по хазарта, където има и арестувани. Бившият собственик на ЦСКА бе съобщено, че е в неизвестност от миналата неделя.

Божков направим следния коментар по темата: "Нищо не знам. Мен да ме издирват? Никой не ме издирва, никой не ми се е обаждал. Не знам какво се случва. Като разбера, може би ще коментирам. Нищо не знам в момента. На разположение съм на органите по всяко едно време", каза бизнесменът пред БГНЕС, след което отказа да говори пред Sportal.bg.

"Най-вероятно не съм в България. Имам много работа, не мога да си оставя бизнеса в чужбина, за да си седя в България. Ако някой ме потърси до няколко часа мога да се прибера", заяви Божков пък пред БТВ.

33 Среща на феновете с ръководството на Левски
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти