Шеф на Левски пристигна при тима

Шеф на Левски пристигна при тима

Изпълнителният директор на "Национална лотария" Димитър Ганев пристигна в лагера на Левски в Алания. Той ще гледа днешната контрола срещу Пюник, която е от 16:30 часа на терените на комплекса "Голд Сити".

Ганев е един от спонсорите на 26-кратните шампиони, а неговото присъствие ще даде спокойствие на треньорския щаб и отбора, които могат да получат актуална информация за ситуацията по върховете. Логично е шефът да говори по тази тема с тима довечера. На този етап няма да говори пред медиите.

Именно Ганев беше с Васил Божков на срещите с феновете на Левски, които бяха свързани с бъдещето на основния спонсор на клуба. Тогава той обяви, че са вкарани 19 милиона лева в клуба през последните 11 месеца.

Припомняме, че тази сутрин започна акция на специализираната прокуратура и полицията, които влязоха в офисите на Васил Божков. Босът на Левски в момента е в чужбина.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти