Помощникът на Хубчев за сътресенията в Левски: Защо да говорим и да го използваме като алиби? (видео)

Помощник-треньорът на Левски Георги Донков говори пред медиите в Турция след  нешната победа на сините с 3:2 над Пюник. Специалистът обяви, че проблемите на собствениците с правосъдието няма да се отразят на отбора и те няма да използват това за алиби.

„Стана здрав мач и се надявам нашият отбор да е без контузии. Основното за нас е да има конкуренция, всеки да се раздава. Доволни сме от всички играчи – и от тримата нови, и от останалите. Робърта имаше лека контузия и преценихме, че е рано да играе. Надяваме се, че в следващите мачове ще вземе участие. Станислав Костов лека-полека си възвръща формата”, каза Донков, след което коментира и проблемите на собствениците.

„Концентрирани сме върху нашата работа. Сигурно някои хора четат, но гледаме да не коментираме тези работи. До момента не сме имали никакъв проблем с ръководството. Не виждам защо трябва да коментираме това. Мисля, че няма да ни се отрази това. Футболистите са професионалисти, ние – също. Защо трябва да говорим за това и да го използваме като алиби?”, завърши Георги Донков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти