Кике Сетиен: Няма да крия, че би било интересно да имаме нов играч

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен не отрече, че би се зарадвал на нов футболист в атаката на “блаугранас”. Луис Суарес ще бъде контузен до месец май. До снощи Родриго Морено се считаше за сигурно ново попълнение, но икономическите разминавания между двата клуба прекъснаха преговорите. “Щастлив съм от футболистите, с които разполагам. Няма да крия, че би било интересно да имаме нов играч. Разчитам на тези, които имаме, а ако някой нов дойде, е добре дошъл”, сподели наставникът преди утрешния мач с Леганес за Купата на краля.
Относно преминаването на Карлес Перес в Рома Сетиен каза: “Бях много ясен с това, което казах на момчето. Не съм свикнал да споделям лични разговори. Няма какво толкова да кажа”. Запитан дали футболистите разбират идеите му, или има проблем с комуникацията, треньорът на Барса сподели: “Ясно се разбира това, което казвам. Имахме шест тренировки. Има много неща, които е невъзможно да видим сега. Понякога по-трудно се разбира, но е нормално”.

Запитан дали ще има още напускащи до края на сезона, той каза: “Не мога да гарантирам нищо. Тези решения ги взима клубът, разбирайки, че е най-добре за всички. Никой, който не иска, няма да си ходи”. Барса приема Леганес утре от 20:00 в 1/8-финал от Купата на краля.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти