Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

УЕФА честити рождения ден на Бербатов, бившите му отбори също

УЕФА честити рождения ден на Бербатов, бившите му отбори също

След като още сутринта от БФС честитиха 39-ия рожден ден на бившия роден национал Димитър Бербатов, това сториха и от европейската футболна централа.

УЕФА използва два от профилите си в Туитър, за да поздрави българина. В този, посветен на предстоящото европейско първенство, се изтъква факта, че Бербатов е голмайстор номер 1 в историята на “лъвовете”. От германския акаунт на евроцентралата пък публикуваха изумителен гол на бившия нападател от 2004 г. с екипа на Байер (Леверкузен) срещу Рома в мач от Шампионската лига.

Германският клуб също не забрави да честити на бившата си звезда, качвайки негова снимка от престоя му при “аспирините”.

Трите английски отбора, в които Бербатов игра, също си спомниха за него. Първи това направи Фулъм, посветил не една, а две публикации на българина.

Минути по-късно той получи честитка и от страницата на Манчестър Юнайтед.

От Тотнъм не останаха по-назад и припомниха негови брилянтни изпълнения като част от тима. Преди това обаче "шпорите" поздравиха и Питър Крауч, който също празнува рожден ден днес.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти