Люка Ернандес е готов на 100%, потвърдиха от Байерн

Люка Ернандес е готов на 100%, потвърдиха от Байерн

Люка Ернандес може да облекчи неволите в защитата на Байерн (Мюнхен), след като вече тренира с основната група и на следващата седмица може да играе в дербито с РБ (Лайпциг), заяви треньорът Ханзи Флик. През октомври френският национал разкъса глезенната връзка, но вече е напълно възстановен.

"Люка се включи в тренировките на отбора преди около 10 дни. Предполагаме, че може да бъде на разположение през следващата седмица", каза Флик.

Треньорът на баварците отказа да коментира предстоящото дерби с Разенбалшпорт, тъй като утре Байерн гостува на Майнц 05.

"Трябва да сме готови да покажем качествата си на терена. Мислим само за предстоящата среща с Майнц. В момента съм много доволен от начина, по който изглеждат нещата в отбора. Можете да видите в двубоите срещу Херта (Берлин) и Шалке 04, че отборът е на високо ниво. Имахме добра седмица с много емоции”, продължи наставникът.

Треньорът говори и за възникналия инцидент между Жером Боатенг и Леон Горетцка, които се сбиха на една от тренировките тези дни. “Хубаво е, че Жером и Леон успяха да се разберат веднага. Очевидно, че не искаме да виждаме подобно поведение. Говорихме за това", завърши Флик.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти