ЦСКА-София с ново тежко поражение, в четвърти мач не вкара гол (видео)

ЦСКА-София продължава със слабото си представяне в предсезонните контроли, след като днес червените загубиха с 0:3 от Виктория (Пилзен). Две попадения за втория в чешкото първенство вкара Коварик (37, 47), а резервата Марко Алвир добави още един в 67-ата минута.

Това бе четвърта проверка за футболистите на Милош Крушчич в Испания, в която те не успяха да вкарат гол. До този момент червените инкасираха три поражения и едно равенство, а головата разлика в тях е 0:9.

Като оправдание за ЦСКА-София може да се отчете фактът, че днес червените играха в по-експериментален състав, тъй като утре им предстои нова контрола, този път срещу чешкия Яблонец.

Иначе Виктория бе по-добрият тим през целия двубой, а в по-голямата част от проверката играчите на Крушчич трудно преминаваха дори центъра на терена.

Първата сериозна опасност стана факт още в 7-ата минута, когато Бегел стреля от два метра със странична ножица, Жеферсон обаче успя да изчисти преди топката да премине голлинията с целия си обем.

В 12-ата минута футболистите на Виктория разиграха заучено положение от корнер, последва центриране на задната греда към Резник, който като по чудо не откри резултата, тъй като не успя да засече топката на метър пред празната врата, опасявайки се, че ще се удари в страничната греда.

Постепенно натискът на чехите отслабна, но въпреки това играта бе предимно в половината на червените. Футболистите на Крушчич направиха само една по-опасна атака през първите 40 минути и тя дойде след пробив на Давидов, но подаването на руснака бе блокирано.

По-добрата игра на Виктория даде резултат в 37-ата минута. Тогава Каямба проби и центрира отдясно, последва удар на чешки футболист от ъгъла на голямото наказателно поле, който се получи като пас към непокрития Коварик и халфът на чехите вкара от 7-8 метра за 1:0.

Две минути след почивката Виктория вкара втори гол. След грешка при изнасяне на топката тя достигна до Коварик, Гълъбов опита да блокира диагоналния му шут по земя, но не успя и той влетя в мрежата на ЦСКА-София - 2:0 за чехите.

В 56-ата минута на терена се появи най-новото попълнение на червените Стефано Белтраме, който бе привлечен от италианския гранд Ювентус.

Две минути по-късно Чермак като по чудо не вкара трето попадение. Десният бек на чехите направи няколко двойни подавания със своите съотборници и се озова на отлична стрелкова позиция, но шутът му от 9-10 метра излезе покрай дясната греда.

Класическият резултат в полза на Виктория стана факт в 67-ата минута, когато резервата Марко Алвир отбеляза след две груби грешки в отбраната на българския тим. Първо Гълъбов върна слабо към Черниаускас и нападателят на чехите успя да пресече подаването. След това той преодоля стража на червените, но си бутна дълго топката и Чорбаджийски първи стигна до нея. Защитникът обаче я изрита в краката на Алвир в опит да изчисти и след рикошет тя попадна в мрежата на ЦСКА-София за трети път.

В 84-ата минута българският тим стигна до първия си точен изстрел. Той бе дело на Белтраме след пас на Смоленски, но не затрудни стража на противника. До края на мача ЦСКА-София осъществи още един опасен набег, отново чрез Белтраме, при който реферът можеше да отсъди и дузпа за нарушение на чешкия страж срещу халфа на червените, но съдията остана безмълвен.

ЦСКА-СОФИЯ - ВИКТОРИЯ (ПИЛЗЕН) 0:3

0:1
Коварик 37
0:2
Коварик 47
0:3
Алвир 67

ЦСКА-СОФИЯ:
 30. Витаутас Черниаускас, 28. Пламен Гълъбов, 19. Иван Турицов, 4. Божидар Чорбаджийски, 3. Жеферсон Телес, 6. Рубен Пинто, 20. Тиаго Родригес, 14. Вив Соломон-Отабор, 7. Денис Давидов, 5. Ахмед Ахмедов, 29. Тонислав Йорданов

Резерви:
13. Густаво Бусато, 2. Мартин Смоленски, 26. Валентин Антов, 23. Едвин Джеси, 21 Томи Юрич, 10. Евандро, 17. Енрике Рафаел, 27. Стефано Белтраме, 18. Брадли Мазику, 16. Жанио Бикел

ВИКТОРИЯ: 16. Хрушка, 3. Хлошек, 22. Брабец, 2. Хейда, 14. Резник, 23. Калвак, 20. Буча, 25. Чермак, 5. Каямба, 19. Коварик, 9. Бегел

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти